亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

閱讀短文,選擇正確的答案。 Everybodywantsit,andeverybodywork

信息發(fā)布者:香草
閱讀短文,選擇正確的答案。
       Everybody wants it, and everybody works for it. Nobody can live without it. What is it? Money, of course.
How often people ask us, "Will you go on holiday this summer? Will you buy this? Will you do that?" And very
often the answer is, "It all depends." It all depends on what? "It all depends" always means "If I have enough
money, I shall..." Some people think money is the root of all evil.  Others think it will solve all the world's
problems. Both sides agree there is never enough of it. Of course it isn't the answer to everything. You can't buy
love or happiness, for example.
1. According to the passage, whether you will go on holiday or not depends on                   .
[     ]
A. whether you have money               
B. how much you'll be paid         
C. what you have                           
D. if you are asked
2. If you think money is the root of all evil, you must believe                   .
[     ]
A. you can't buy love      
B. you can't buy happiness         
C. people try every effort to get more money         
D. you can be unhappy all the time
3. The passage says                 .
[     ]
A. people can't live without money         
B.  money is not important in our life      
C. some people want money but some don't        
D. money brings everything wonderful to all of us
4. Some people think           .
A. money can never take us to happiness         
B. money is the root of all evil        
C. money must be thrown away        
D. we should stop making more money
5. The best title for this passage should be            .
[     ]
A.  Money Is Everything                     
B. The Root of All Evil        
C. The Answer to Everything               
D. The Question of Money

參考答案:
1-5  A   C   C   B   D

本頁答案點評

用戶評論

我要糾錯