亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 伴你學答案 2025年伴你學六年級英語上冊譯林版 第68頁解析答案
1. What
does
this
sign
mean?
2. The sign
means
you
can't
smoke
here.
3. You
can't
take
your
juice
into
the
shop
.
4. They
are
eating
some
noodles
in
the
restaurant
.
答案:【解析】:
這些題目是英語連詞成句題,需要將給出的單詞重新排列成一個完整的、語法正確的句子。這類題目主要考查學生對英語句子結構的理解、詞匯的掌握以及語法知識的運用。
1. 第一題需要將給出的疑問詞"what"和其他單詞組合成一個疑問句,詢問標志的意思。
2. 第二題需要將給出的單詞組合成一個陳述句,說明標志的含義。
3. 第三題需要將給出的單詞組合成一個否定句,說明在商店內不能做的事情。
4. 第四題需要將給出的單詞組合成一個現(xiàn)在進行時的陳述句,描述他們正在做的事情。
【答案】:
1. What does this sign mean?
2. The sign means you can't smoke here.
3. You can't take your juice into the shop.
4. They are eating some noodles in the restaurant.
1. A: Look, there is a
sign
.
B: Yes. What
does
it
mean
?
A: It
means
we can't
eat
or
drink
here.
2. A: What
are
they doing?
B: They are
reading
books in the library.
A: Look, the man is
smoking
. We can't
smoke
in the library.
B: Yes. Let's tell him.
答案:【解析】:
題目給出了兩幅圖和部分對話內容,要求根據(jù)圖片和上下文提示完成對話。第一幅圖顯示的是一個禁止飲食的標志,第二幅圖顯示的是一個禁止吸煙的標志。對話內容圍繞這些標志展開,需要根據(jù)圖片提示和對話邏輯填寫空白處。
對于第一組對話:
A說“Look, there is a ________.”,根據(jù)圖片,這里應該填“sign”(標志)。
B問“Yes. What ________ it ________?”,這里問的是標志上寫了什么,根據(jù)常識和圖片提示,應該填“does”和“mean”(意味著)。
A回答“It ________ we can't ________ or ________ here.”,根據(jù)圖片上的禁止飲食標志,這里應該填“means”(意味著)、“eat”(吃)和“drink”(喝)。
對于第二組對話:
A問“What ________ they doing?”,這里問的是他們正在做什么,應該填“are”。
B回答“They are ________ books in the library.”,根據(jù)常識和語境,這里應該填“reading”(讀)。
A又說“Look, the man is ________. We can't ________ in the library.”,根據(jù)圖片上的禁止吸煙標志,這里應該填“smoking”(吸煙)和“smoke”(吸煙)。
【答案】:
1. sign; does; mean; means; eat; drink
2. are; reading; smoking; smoke
七、閱讀短文,判斷句子正(T)誤(F)。
It is Sunday. Ben, Mike and David are in the library. They want to read some books. There are some signs on the walls of the library. The signs mean different things. Ben knows a lot about them. They can't litter or smoke in the library. They can't eat or drink there. Suddenly, they see a man eating in the library. Ben goes up to him and says, "Sir, don't eat here. Look at that sign. It means you can't eat or drink here." The man says sorry and goes out of the library.
(
F
)1. It is Saturday.
(
F
)2. They are in the classroom.
(
T
)3. There are some signs on the walls.
(
F
)4. We can litter in the library.
(
T
)5. A man is eating.
(
T
)6. We can't eat or drink in the library.
答案:【解析】:
這是一道閱讀理解判斷題,主要考查學生對于短文內容的理解。首先,需要仔細閱讀短文,了解短文的大致內容和情境。然后,根據(jù)短文的內容,對每個句子進行逐一判斷。
1. 第一個句子“It is Saturday.”與短文中的“It is Sunday.”相矛盾,所以判斷為錯誤。
2. 第二個句子“They are in the classroom.”與短文中“Ben, Mike and David are in the library.”相矛盾,所以判斷為錯誤。
3. 第三個句子“There are some signs on the walls.”與短文中“There are some signs on the walls of the library.”相符,所以判斷為正確。
4. 第四個句子“We can litter in the library.”與短文中“They can't litter or smoke in the library.”相矛盾,所以判斷為錯誤。
5. 第五個句子“A man is eating.”與短文中“Suddenly, they see a man eating in the library.”相符,所以判斷為正確。
6. 第六個句子“We can't eat or drink in the library.”與短文中“They can't eat or drink there.”相符,所以判斷為正確。
【答案】:
1. F
2. F
3. T
4. F
5. T
6. T
八、寫作。
觀察圖片,給墻上畫上合適的標識,再寫一篇短文。不少于5句話。
(在墻上合適位置畫上“保持安靜”標識和“禁止奔跑”標識)

This is a library. There are many books on the shelves. Some students are reading here. We should keep quiet in the library. We can't run or shout. We must take good care of the books.

答案:(在墻上合適位置畫上“保持安靜”標識和“禁止奔跑”標識)
This is a library. There are many books on the shelves. Some students are reading here. We should keep quiet in the library. We can't run or shout. We must take good care of the books.
上一頁 下一頁