亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 聽(tīng)讀空間答案 2025年英語(yǔ)聽(tīng)讀空間九年級(jí)全一冊(cè)譯林版加強(qiáng)版 第84頁(yè)解析答案
( ) 5. According to the passage, if you are on a diet, ______ might help.
A. putting your food in a blue dish or bowl
B. turning on a yellow light during the meal
C. covering the dining table with an orange cloth
D. painting the walls of the dining room white
A

( ) 6. Most school buses are painted yellow because ______.
A. it tells other drivers to prepare to stop
B. it is the colour that most schoolchildren like
C. it can easily catch other people's attention
D. it helps bus drivers stay in a good mood
C

( ) 7. Which of the following is TRUE?
A. Amber looked ill when Violet saw her first.
B. Amber ate up all her fruit salad in the morning.
C. Amber refused to go to Violet's house in the end.
D. Amber didn't catch the school bus and was late for school.
A

( ) 8. What can we infer from the passage?
A. Amber was not fat at all.
B. Amber cheered up at Violet's invitation at last.
C. Violet didn't know how colours influenced our lives.
D. Arches are painted gold only to make them beautiful.
B

答案:【解析】:
這是一道英語(yǔ)閱讀理解題,主要考查學(xué)生對(duì)文章內(nèi)容的理解和分析能力。文章主要討論了顏色如何影響人們的日常生活和情緒。題目類型為選擇題,需要從提供的選項(xiàng)中選擇最符合題意的答案。
對(duì)于第5題,需要找到與減肥相關(guān)的信息,文章中提到“For those who are on a diet, blue dishes and bowls might help!”,即藍(lán)色餐具可能有助于減肥。
第6題詢問(wèn)為什么大多數(shù)校車(chē)被漆成黃色,根據(jù)文章中的“Since yellow is the most eye-catching colour, it can catch people's attention, especially in heavy traffic.”可得出答案。
第7題要求判斷哪個(gè)選項(xiàng)是正確的,需要仔細(xì)閱讀文章內(nèi)容,對(duì)比每個(gè)選項(xiàng)與原文的描述。
第8題是推理題,需要根據(jù)文章內(nèi)容推斷出正確的結(jié)論。
【答案】:
5. A
根據(jù)文章中的“For those who are on a diet, blue dishes and bowls might help!”可知,如果你在節(jié)食,把食物放在藍(lán)色的盤(pán)子或碗里可能會(huì)有幫助。因此,答案為A。
6. C
文章中提到“Since yellow is the most eye-catching colour, it can catch people's attention, especially in heavy traffic.”,即黃色是最引人注目的顏色,容易引起人們的注意,特別是在交通擁擠的情況下。因此,大多數(shù)校車(chē)被漆成黃色是因?yàn)樗茌p易吸引人們的注意。答案為C。
7. A
根據(jù)文章中的“Morning, Amber! What happened? You look a bit green,”可知,Violet第一次看到Amber時(shí),覺(jué)得她看起來(lái)有點(diǎn)病態(tài),即選項(xiàng)A的描述是正確的。B選項(xiàng)錯(cuò)誤,因?yàn)槲恼轮刑岬健皌he fruit salad on the blue dish did not look delicious at all”,且Amber正在節(jié)食,所以她并沒(méi)有吃光水果沙拉。C選項(xiàng)錯(cuò)誤,因?yàn)槲恼轮刑岬健癆mber was tickled pink to have the chance to play with the Wii and said, "Sounds great!"”,表明她很高興有機(jī)會(huì)玩Wii,并沒(méi)有拒絕去Violet家。D選項(xiàng)錯(cuò)誤,因?yàn)槲恼轮刑岬健癓uckily the traffic lights turned green as she was to cross the road, so she made it.”,表明她成功趕上了校車(chē)。因此,答案為A。
8. B
文章中提到“Amber was tickled pink to have the chance to play with the Wii and said, "Sounds great!"”,表明Amber在Violet的邀請(qǐng)下最終變得高興起來(lái)。因此,可以推斷出答案為B,即Amber最終在Violet的邀請(qǐng)下振奮起來(lái)。A選項(xiàng)文章未提及Amber的體型;C選項(xiàng)錯(cuò)誤,因?yàn)閂iolet明顯知道顏色如何影響人們的生活;D選項(xiàng)錯(cuò)誤,因?yàn)槲恼轮刑岬浇鹕伴T(mén)是為了提醒Amber想起漢堡,并非僅僅為了美觀。
上一頁(yè) 下一頁(yè)