亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 聽讀空間答案 2025年英語(yǔ)聽讀空間九年級(jí)全一冊(cè)譯林版加強(qiáng)版 第110頁(yè)解析答案
B
One of America's best-known and most-loved authors is Louisa May Alcott. She wrote poems, plays, short stories and books. For over one hundred years, her works have been popular among both adults and children. How did Alcott become a famous writer?

Born in 1832, Alcott grew up in Massachusetts with her three sisters. At a very young age, she loved to write. She'd think up wonderful stories that she turned into plays, then Alcott and her sisters acted out the dramas. Alcott always played the most exciting parts: ghosts, bandits and evil queens. She also loved playing and wandering outdoors. In fact, she was considered quite a "tomboy". In those days, girls were expected to be ladylike, which meant mostly sitting around looking pretty. This was not Alcott's way! She once said that no boy could be her friend until she had beaten him in a race. Girls had to climb trees and leap fences with her if they wanted to be her friends.
Alcott's family was poor. At age fifteen, Alcott decided to help out. However, it was not easy for women to find work in the 19th century. Alcott worked at any job she could find. She took care of children, she taught, and she washed laundry for other people.
Alcott's love of writing was always an important part of her. She wrote from her own life experiences and from her imagination. During the Civil War, Alcott volunteered to work as a nurse. She wrote about the work in her book Hospital Sketches. She also wrote thrillers(驚悚小說(shuō)) that were full of suspense. When her publisher asked her to write a book for girls, Alcott turned to her own life.
It was then, in 1868, that she wrote what was to become her most popular book, Little Women. The novel is set in New England during the Civil War. It tells the story of four sisters growing up. The family is very similar to the Alcotts. The book's main character, Jo, is based on Alcott herself. Like Alcott, Jo is a determined young woman with a mind of her own. The book was an instant success. It is still popular today and has been made into a movie. Alcott also wrote children's books with boys as the main characters. This was the case in two other Alcott books, Little Men and Jo's Boys.
Early in her career someone once told Alcott that she would give up writing and "stick to teaching". It is lucky that Alcott paid no attention to this person. She knew what she wanted to do with her life—and she did it!
( ) 4. Which words in paragraph 2 help readers know what the word "dramas" means?
A. turned into plays B. loved to write
C. grew up in Massachusetts D. wandering outdoors
( ) 5. Which question does paragraph 3 answer?
A. Where did Alcott go to work?
B. How did Alcott help her family?
C. What subject did Alcott teach at school?
D. Why was it difficult for women to find work?
( ) 6. In paragraph 5, why are the words Little Men and Jo's Boys written like this?
A. To make the words easier to read.
B. To show that they are titles of books.
C. To make them more interesting to readers.
D. To show that they are different from other books.
( ) 7. What is the purpose of the last paragraph?
A. To explain why some people should not give advice.
B. To advise readers to read more about Louisa May Alcott's life.
C. To show that Louisa May Alcott got what she wanted out of life.
D. To encourage readers to write stories about their own experiences.
( ) 8. What would be a good online search for this question: How did Alcott's family influence her writing?
A. Modern women writers
B. Novels and movies: Little Women
C. Putting together life and writing: Alcott
D. The complete works of Louisa May Alcott
答案:【解析】:
本題是一組英語(yǔ)閱讀理解選擇題,主要考查學(xué)生對(duì)英語(yǔ)文本的理解能力以及信息提取能力。題目給出了一個(gè)關(guān)于Louisa May Alcott的英語(yǔ)短文,并附帶了幾個(gè)問(wèn)題,每個(gè)問(wèn)題都有幾個(gè)選項(xiàng)。
第4題是詞義猜測(cè)題,需要學(xué)生根據(jù)上下文推測(cè)“dramas”這個(gè)詞的含義。
第5題是細(xì)節(jié)理解題,需要學(xué)生從第三段中找到對(duì)應(yīng)的信息來(lái)回答問(wèn)題。
第6題是推理判斷題,需要學(xué)生理解第五段中書名用特定方式書寫的原因。
第7題是段落主旨題,需要學(xué)生理解最后一段的主要目的。
第8題是信息搜索題,需要學(xué)生根據(jù)題目要求,選擇一個(gè)最合適的在線搜索關(guān)鍵詞。
接下來(lái)我們會(huì)按照題目的順序,逐一進(jìn)行解答。
【答案】:
4. A
在第二段中,“She'd think up wonderful stories that she turned into plays, then Alcott and her sisters acted out the dramas.”這句話說(shuō)明了Alcott會(huì)把想到的故事變成戲劇,然后和她的姐妹們表演這些戲劇。因此,“dramas”在這里指的是“plays”的表演形式,所以選項(xiàng)A“turned into plays”幫助讀者理解“dramas”的含義。
5. B
第三段主要講述了Alcott在15歲時(shí)決定幫助她的家庭,以及她如何努力找工作來(lái)幫助家庭。因此,這段回答了“Alcott如何幫助她的家庭”這個(gè)問(wèn)題,所以選項(xiàng)B是正確的。
6. B
在第五段中,“Little Men”和“Jo's Boys”被特別提出來(lái),并且用了斜體書寫,這是為了表明它們是書的標(biāo)題。因此,選項(xiàng)B“為了表明它們是書的標(biāo)題”是正確的。
7. C
最后一段主要講述了Alcott如何不顧他人的質(zhì)疑,堅(jiān)持自己的寫作夢(mèng)想,并最終取得了成功。這段的目的是為了表明Alcott從生活中得到了她想要的東西,所以選項(xiàng)C是正確的。
8. C
這個(gè)問(wèn)題是詢問(wèn)Alcott的家庭是如何影響她的寫作的。為了找到這個(gè)答案,我們需要搜索關(guān)于Alcott的生活和寫作如何相互關(guān)聯(lián)的信息。因此,選項(xiàng)C“將生活與寫作結(jié)合起來(lái):Alcott”是最合適的在線搜索關(guān)鍵詞。
上一頁(yè) 下一頁(yè)