亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 聽讀空間答案 2025年英語聽讀空間九年級譯林版 第170頁解析答案
Ⅲ. 信息還原
These days we are bringing up kids in a generation that we like to call "the electronic device generation". Kids enjoy spending hours playing on their computers and phones. Since it seems that most of us parents can't live without the computer, the tablet or the phone, it is normal for our kids to feel that's the way to go.
(1)
C
Some of them are "I don't want my kid on the computer. Am I right not letting him use it?" "Should I allow him to play for so long?" and "When should I say no?"
A lot of parents believe they shouldn't let their kids use computers. (2)
B
At the same time, there is another set of parents who let their kids use their tablets or their phones for long hours. They feel their kids have to be good at using them, or they will be left behind.
(3)
E
It can play a big role in the development of our kids. It can be used even without an internet connection. Kids can use it to draw pictures, read books, listen to music or play games just like any other toy. However, the number of hours that they use it should be controlled.
Let us talk about the internet now. Is it a big bad wolf? Not really. (4)
D
Kids can know what is happening around them, and read wonderful facts about anything that interests them. There are a lot of healthy, kid-friendly websites that our kids can use. If you do allow your kid to use the internet, be there while he or she uses it.
(5)
A
Don't let the internet turn into something that just helps you to take care of your kid.
答案:【解析】:
這是一道信息還原題,主要考查學(xué)生對文章邏輯順序和連貫性的理解,需要學(xué)生根據(jù)上下文選擇合適的句子填入空白處,使文章意思完整、通順。解題的關(guān)鍵在于理解每個空白處前后文的語境,并從選項中找出最符合語境的句子。
(1) 根據(jù)后文的一些問題,如"I don't want my kid on the computer. Am I right not letting him use it?"等,可以看出父母們對于孩子使用電子設(shè)備存在很多疑問,因此選項C"But as parents we find ourselves asking the same questions."最符合語境。
(2) 前文提到"A lot of parents believe they shouldn't let their kids use computers.",即很多父母認為不應(yīng)該讓孩子使用電腦,接下來應(yīng)該解釋他們?yōu)槭裁催@么想,選項B"They think that kids should do other things like riding a bike or playing out with friends."正好說明了這一點。
(3) 后文提到"It can play a big role in the development of our kids. It can be used even without an internet connection.",說明這個東西對孩子的成長有很大作用,且即使沒有網(wǎng)絡(luò)也可以使用,根據(jù)上下文可以判斷"It"指的是電腦,因此選項E"Well, we shouldn't stop our kids from using the computer."表明了作者對于孩子使用電腦的態(tài)度。而接下來的句子需要進一步說明電腦的好處,但選項中沒有直接相關(guān)的句子,因此此處的關(guān)鍵在于理解后文的語境,并確定(3)的位置主要在于引出下文,故不需要直接相關(guān)的選項。而在此題中,我們需要選擇的是能最自然地引出后文的選項,考慮到后文強調(diào)了電腦在孩子成長中的重要作用,我們可以認為作者對電腦的使用持正面態(tài)度,雖然E選項并未直接描述電腦的好處,但它表明了作者不反對孩子使用電腦,因此是此處最合適的選項。對于空白(3)后的具體描述電腦好處的句子,應(yīng)順承E選項,理解后文內(nèi)容,即電腦在孩子成長中可以發(fā)揮重要作用,即使沒有網(wǎng)絡(luò)也可以使用,孩子們可以用它來畫畫、看書、聽音樂或玩游戲,就像任何其他玩具一樣。
(4) 前文提到"Is it a big bad wolf? Not really.",說明作者認為互聯(lián)網(wǎng)并非完全有害,接下來應(yīng)該解釋互聯(lián)網(wǎng)的好處,選項D"If used properly, it has so much information to offer to our kids."正好說明了這一點。
(5) 后文提到"Don't let the internet turn into something that just helps you to take care of your kid.",說明作者認為父母應(yīng)該陪伴孩子使用互聯(lián)網(wǎng),而不是讓它成為照顧孩子的工具,因此選項A"Make it an experience that your kid enjoys with you."最符合語境。
【答案】:
(1) C
(2) B
(3) E
(4) D
(5) A
上一頁 下一頁