亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 聽讀空間答案 2025年英語聽讀空間九年級(jí)譯林版 第133頁解析答案
Ⅱ. 閱讀理解
A
We all enjoy being part of a group—there's no better work than teamwork, right? Actually, I disagree. Teamwork can be hard. In fact, it was so difficult that I left my office job and started working from home on my own. It's a much better fit for me, and it has made me think about why teamwork can make our jobs harder rather than easier.
Personalities can make teamwork difficult. There's often someone on the team that puts their needs first. The team often goes along with this person, whose ideas might not be the best, just the loudest. Just one difficult personality can make teamwork hard. Combine(結(jié)合) several challenging personality types, and it's even harder.
Not having enough time together can also make teamwork challenging. For example, I was once on a team where we never had enough time to meet as a group. To successfully work as a team, you need time together—and lots of it.
A final reason why teamwork is difficult is that there's often no training on how to work on a team. You can't just put people in a room and expect them to work well with each other. You need to build trust with your team members. Think of football players: They aren't just given a ball and told to play. They practise, and they train.
Team can be hard, but working alone has its challenges too. When my computer doesn't work, I don't have a person to turn to. When I have a great idea, I don't have anyone to share it with to see if it really is a great idea. Don't get me wrong—I still like my team of one and enjoy making all of the important decisions myself. But now I realize what was wrong with the teamwork I did in the past and how good teamwork could be if done correctly. And that's useful information—because one day I might want to turn my ME TEAM into a WE TEAM.
(
C
) 1. Why did the writer choose to work from home on his own?
A. To keep himself busier.
B. To keep himself healthier.
C. To make his job easier.
D. To make his team harder.
(
A
) 2. Which of the following makes teamwork difficult?
A. Strong personality.
B. Lots of teamwork time.
C. Challenging ideas.
D. Clear team roles.
(
D
) 3. What can we learn from the last paragraph?
A. WE TEAM has hardly any advantages.
B. ME TEAM needs a lot of IT engineers.
C. ME TEAM has no challenges for the writer.
D. WE TEAM may be the writer's choice one day.
(
D
) 4. What is the purpose of the text?
A. To show the advantages of teamwork.
B. To tell the importance of teamwork.
C. To introduce the influence of teamwork.
D. To explain the difficulties of teamwork.
答案:【解析】:
這是一篇英語閱讀理解題,主要考查學(xué)生對(duì)文章內(nèi)容的理解和推理能力。文章主要討論了團(tuán)隊(duì)合作的困難,包括個(gè)性差異、時(shí)間不足以及缺乏團(tuán)隊(duì)合作的培訓(xùn)等問題。接下來,我們將根據(jù)每個(gè)問題,逐一分析并找出答案。
1. 第一題問作者為什么選擇在家工作。通過閱讀文章第一段,我們可以了解到作者認(rèn)為團(tuán)隊(duì)合作會(huì)使工作變得更難,因此他選擇離開辦公室工作,開始在家工作,以使工作變得更容易。所以,正確答案是C,為了使他的工作更容易。
2. 第二題問什么使團(tuán)隊(duì)合作變得困難。根據(jù)文章第二段,個(gè)性差異是使團(tuán)隊(duì)合作變得困難的一個(gè)重要原因。特別是當(dāng)團(tuán)隊(duì)中有人的個(gè)性很強(qiáng),總是把自己的需求放在首位時(shí),團(tuán)隊(duì)合作就會(huì)變得更加困難。因此,正確答案是A,強(qiáng)烈的個(gè)性。
3. 第三題問我們從最后一段可以學(xué)到什么。最后一段提到,雖然獨(dú)自工作也有挑戰(zhàn),但作者仍然喜歡自己的“一個(gè)人的團(tuán)隊(duì)”并享受自己做出所有重要決定的過程。然而,作者也意識(shí)到過去團(tuán)隊(duì)合作的問題,并認(rèn)為如果做得好,團(tuán)隊(duì)合作可能會(huì)很好。因此,正確答案是D,有一天“我們的團(tuán)隊(duì)”可能會(huì)成為作者的選擇。
4. 第四題問文章的目的是什么。整篇文章主要討論了團(tuán)隊(duì)合作的困難,包括個(gè)性差異、時(shí)間不足和缺乏培訓(xùn)等問題。因此,文章的目的是解釋團(tuán)隊(duì)合作的困難,正確答案是D。
【答案】:
1. C
2. A
3. D
4. D
上一頁 下一頁