亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

零五網(wǎng) 全部參考答案 補(bǔ)充習(xí)題答案 2025年補(bǔ)充習(xí)題江蘇八年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版 第9頁(yè)解析答案
B Read the video script about train platform schools in India and choose the best answer for each question.
This is a busy train platform in India—but that’s not all. It’s also a school! Schools like this one are located on train platforms in many parts of the country. The idea of starting a school on a train platform may seem strange, but these schools are giving many Indian children a chance at education.
In India, many poor children live near train stations. Their families don’t have enough money to send them to school. Instead, the children often go to the train stations and try to earn extra money for their families.
A few caring teachers saw these children at the stations and wanted to help. They decided to bring school to the children! That’s how train platform schools started.
At train platform schools, lessons take place right on the train platforms. Children have lessons in reading, writing and maths. They also play games, sing songs and dance together—just like at any other school! Children don’t have to sign up for the school. They can come and go when they want to. This makes it easier for children with other things to do.
Train platform schools are making a big difference to the lives of poor children in India. These schools are helping them learn important skills. With these skills, children have the hope of a better future.
1 Why are train platform schools important in India?
a Because they give many poor children a chance to learn.
b Because they help students understand how train systems work.
c Because they encourage students to travel by train.
2 What made teachers want to start the train platform schools?
a The teachers thought train platforms were exciting places to learn.
b The teachers noticed many poor children at train stations.
c The teachers wanted to have more outdoor classes.
3 What subjects do children learn at these schools?
a They learn different languages.
b They learn science and history.
c They learn reading, writing and maths.
4 How do train platform schools help poor children?
a They provide lunches to poor children.
b They give free train tickets to poor children.
c They help poor children learn important skills.
答案:【解析】:
這是一道閱讀理解題,主要考查學(xué)生對(duì)英文文本的理解能力以及從文本中提取信息的能力。題目給出了關(guān)于印度火車(chē)站臺(tái)學(xué)校的英文描述,并要求根據(jù)描述選擇每個(gè)問(wèn)題的最佳答案。
1. 對(duì)于第一個(gè)問(wèn)題,“為什么印度的火車(chē)站臺(tái)學(xué)校很重要?”,需要理解文本中提到的火車(chē)站臺(tái)學(xué)校為許多貧困兒童提供了學(xué)習(xí)機(jī)會(huì)的信息。
2. 對(duì)于第二個(gè)問(wèn)題,“是什么讓老師們想要?jiǎng)?chuàng)辦火車(chē)站臺(tái)學(xué)校?”,需要關(guān)注文本中提到的老師們注意到火車(chē)站有很多貧困兒童,并希望幫助他們學(xué)習(xí)的部分。
3. 對(duì)于第三個(gè)問(wèn)題,“孩子們?cè)谶@些學(xué)校學(xué)習(xí)什么科目?”,需要找到文本中關(guān)于孩子們?cè)诨疖?chē)站臺(tái)學(xué)校學(xué)習(xí)的科目的描述。
4. 對(duì)于第四個(gè)問(wèn)題,“火車(chē)站臺(tái)學(xué)校如何幫助貧困兒童?”,需要理解文本中提到的這些學(xué)校幫助貧困兒童學(xué)習(xí)重要技能的信息。
【答案】:
1. a
2. b
3. c
4. c
上一頁(yè) 下一頁(yè)