亚洲激情+欧美激情,无码任你躁久久久久久,我的极品美女老婆,性欧美牲交在线视频,亚洲av高清在线一区二区三区

電子課本網(wǎng) 第111頁(yè)

第111頁(yè)

信息發(fā)布者:
D
C
B
D
The earthquake was so strong that many people got hurt 
or even lost their lives. Many buildings came down. A lot of people became homeless. Some survivors 
have lost their family members, so they feel sad and lonely. They are living a hard life now.
       I think we should do something to help them. We can use our pocket money to buy food, clean 
water and warm clothes for them. Moreover, we can write letters to them so that they can feel less lonely. 
Moreover, we can hold a charity show to raise money for those in need.
       Many hands make light work. Let's give a helping hand to make the world a better one.
poverty 貧困
realize 意識(shí)到
make a difference 起作用,有影響
provide 提供
D
題意:
凱特琳父親的工作就是     。
A.賣食物
B.建造運(yùn)動(dòng)場(chǎng)
C.參觀學(xué)校
D.幫助無(wú)家可歸的人

根據(jù)第一段Kaitlin Riffels's dream to end poverty(貧困)started when she was visiting her father,who worked for the homeless. 凱特琳·里弗爾斯結(jié)束貧困的夢(mèng)想始于她去看望為無(wú)家可歸者工作的父親??芍瑒P特琳父親的工作就是幫助無(wú)家可歸的人,故選D。
C
題意:
凱特琳什么時(shí)候成立了兒童使命組織?
A.2009年。B. 2011年。C. 2014年。D. 2017年。

根據(jù)第四段In 2014,when Kaitlin was thirteen,she visited Central Africa,and saw people going hungry and families living in houses made of cardboard.“The rooms were smaller than my bedroom,but there would be eight people living in each one,"Kaitlin said.“We also got to see the dirty rivers that people were drinking out of.That year,she set up Kids on a Mission, which has helped hundreds of people there.2014年,凱特琳13歲的時(shí)候,她去了中非,看到人們?cè)诎ゐI,家庭住在紙板做的房子里。“房間比我的臥室小,但每間可以住八個(gè)人,”凱特琳說(shuō)。“我們還看到了人們飲用的骯臟河流。那一年,她成立了“兒童使命”,幫助了那里的數(shù)百人。可知,凱特琳在2014年成立了兒童使命組織。故選C。
B
題意:
根據(jù)凱特琳的說(shuō)法,中非人民的生活是什么樣的?
A.他們住在堅(jiān)固的房子里。
B.他們的飲用水很臟。
C.他們的臥室很大。
D.他們有足夠的食物和衣服。

根據(jù)第四段In 2014,when Kaitlin was thirteen,she visited Central Africa,and saw people going hungry and families living in houses made of cardboard.“The rooms were smaller than my bedroom,but there would be eight people living in each one,"Kaitlin said.“We also got to see the dirty rivers that people were drinking out of.That year,she set up Kids on a Mission, which has helped hundreds of people there.2014年,凱特琳13歲的時(shí)候,她去了中非,看到人們?cè)诎ゐI,家庭住在紙板做的房子里?!胺块g比我的臥室小,但每間可以住八個(gè)人,”凱特琳說(shuō)?!拔覀冞€看到了人們飲用的骯臟河流。那一年,她成立了“兒童使命”,幫助了那里的數(shù)百人??芍珺選項(xiàng)正確,故選B。
D
題意:
哪個(gè)是這篇文章最好的標(biāo)題?
A.非洲的學(xué)校生活。
B.校長(zhǎng)的禮物。
C.父親在家庭中的責(zé)任。
D.一個(gè)女孩終結(jié)貧困的夢(mèng)想。

根據(jù)本文主要講述了凱特琳·里弗爾斯夢(mèng)想終結(jié)貧困,幫助貧困人民的故事,可知,D選項(xiàng)符合本文的主旨大意,故選D。
The earthquake was so strong that many people got hurt or even lost their lives. Many buildings came down. A lot of people became homeless. Some survivors have lost their family members, so they feel sad and lonely. They are living a hard life now.
     I think we should do something to help them. We can use our pocket money to buy food, clean water and warm clothes for them. Moreover, we can write letters to them so that they can feel less lonely. Moreover, we can hold a charity show to raise money for those in need.
      Many hands make light work. Let's give a helping hand to make the world a better one.

*亮點(diǎn)詞匯
homeless 無(wú)家可歸的
survivor 幸存者
raise money 募捐
give a helping hand 伸出援助之手

*高分句型
The earthquake was so strong that many people got hurt or even lost their lives. 
地震是如此強(qiáng)烈,許多人受傷,甚至失去了生命。 
Moreover, we can write letters to them so that they can feel less lonely. 
此外,我們可以寫信給他們,這樣他們就不會(huì)感到那么孤獨(dú)。 
Many hands make light work.
人多好辦事;眾人拾柴火焰高;人多力量大。